Wisseling dierenarts

Vanaf 1 december 2019 komt dierenarts Astrid Brobbel bij ons in dienst. Astrid is sinds 2008 werkzaam als dierenarts en werkte de laatste 10 jaar in de Dierenkliniek Ridderkerk.

“Opgroeiend in een klein boerendorp in Brabant was ik altijd buiten en bezig met dieren. Echter als je me als klein meisje had gevraagd wat ik wilde worden, had ik geen dierenarts gezegd. Als dierenarts moet je namelijk de dieren ook soms pijn doen en dat wilde ik niet. Gelukkig heb ik later die keuze toch gemaakt en ik heb hier geen moment spijt van gehad.

Het mooie van dierenarts zijn is namelijk dat geen elke dag hetzelfde is, elke dag is er wel weer een ander bijzonder moment. Dit kan een uitdagende operatie zijn, een ingewikkeld probleem wat je oplost, een bijzondere diersoort die voorbijkomt of gewoon een lief dier of eigenaar die je dag goed maakt. Ik hoop u gauw te  ontmoeten in de praktijk. Tot ziens,

Astrid Brobbel”

<br< p=””></br<>

Verder zal Mark van Zuijlen ons verlaten per 4 december dit jaar.

“Na 3,5 jaar met plezier gewerkt te hebben bij Dierenartsenpraktijk Hillegersberg, heb ik besloten om een nieuwe weg in te slaan en zal mij aansluiten bij een kliniek in Delft. Bedankt dat u de medische zorg voor uw dier aan mij heeft toevertrouwd. Ik zal alle huisdieren en ook jullie als eigenaren erg missen. Misschien nog eens tot ziens!

Hartelijke groet,
Mark van Zuijlen”

Namens Team Dierenartspraktijk Hillegersberg

Caroline Pays Tentoea